balansertliv.blogg.no

Kategori: Universitetslivet

Helg, men ikke fri

I dag ble jeg ferdig med min andre eksamen, og det betyr at det bare er EN eksamen igjen! Kan nesten ikke vente, men før den tid er det mye lesetid å legge bak seg. 
Neste eksamen er på tirsdag i perspektivemnet mitt, og det er faget jeg har prioritert minst dette semesteret, så jeg håper et par intensive lesedager i løpet av helgen skal kunne rette opp for dette.
I mellomtiden må nok treningen la seg vente. Kanskje, hvis jeg har en veldig effektiv lesedag i morgen, så kan jeg ta meg en liten pause og enten ta en kort joggetur eller styrkeøkt :)  

Savner treningssenteret om dagen, men bruker dette som motivasjon til å lese effektivt slik jeg kanskje kan få kommet meg ut av leiligheten og forbrent noen kalorier i stedet for å bli stillesittende hele dagene. 

Er du flink til å ta deg tid til å trene i eksamensperioden? 

#trening #eksamen #sol #sommer #varme #sitteinne #lei #snart #ferdig #ferie #glad #styrketrening #kondisjon #cardio #savn 

Startskuddet

Etter å ha lest om mange folk som nå er ferdig, eller holder på å bli ferdig med eksamen, har startskuddet for meg akkurat gått av. 
Den første av tre eksamener var i dag, og det er deilig å endelig komme igang og vite at nå er det virkelig ikke lenge igjen til sommer og ferie!

I dag var det eksamen i cellebiologi - det verste faget dette semesteret. Tungt start på eksamensperioden, men greit å slippe å måtte avslutte eksamenstiden med et av de tyngste fagene også.

Nå har jeg kommet hjem og slapper av med et glass kald og forfriskende drikke. Resten av kvelden har jeg tenkt å bruke til å bare slappe av og nyte denne fredagskvelden før det hele starter på igjen med lesing til neste eksamen. Planen er også å få gjennomført en etterlengtet treningsøkt innen kvelden er omme :)Har du mange eksamener igjen? Hvilke planer har du for resten av kvelden? 

#eksamen #første #snart #ferie #klar #for #trening #glass #drikke #nam #fri #helg #fredag #kveld #slappeav #kos #nytedagen

hits