Balansertliv.blogg.no

Glømsk handywoman

26.06.2014 - Hverdagslivet - 1 kommentar

God dagen alle sammen! 
De siste dagene mens det har vært fint vær har jeg brukt på å male stolpene under verandaen her hjemme, og det er egentlig ganske greit å ha noe å gjøre på mens jeg har ferie her på Sunnmøre før vi tar fatt på storbyferie kombindert med sydenferie. Og etter en uke med regn siden jeg kom hjem har solens tilstedeværelse gjort underverker for gresset på plena, så det var nødt å klippes! Og hvem andre en frøken handywoman skal ta seg av jobben? Klippingen begynte noe tungt, da jeg ikke var klar over at fremhjula på gressklipperen kunne gå av seg selv ved å trykke på en liten knapp... Dette fant jeg først ut av da jeg hadde kommet halvveis i klippingen!  Men, men, jeg ser på det som en liten ekstra treningsøkt - for det var virkelig tungt! Holdt på å gi opp rett før jeg oppdaget knappen - lifesaver! 

Glømte å ta bilde mens jeg holdt på med gresset, så det ble på grusen i stedet for. No worries, jeg brukte ikke gressklipperen på grusen ;) 

Dette forklarer siste del av overskriften, men ikke første: glemskhet. 
Jeg har jo som sagt reist til Sunnmøre på ferie, men glømte å stoppe posten før jeg dro (og det er nå nesten to uker siden!), så det står på agendaen for i dag. Blir tross alt vekke i 3 uker til, minst, så da er det lurt å føre damage control så fort som mulig. Ikke det at jeg tror postkassen renner over av post dedikert til meg, men det er aldri godt å vite ;) Jeg kan iallefall forhindre at den blir fullere enn hva den er nå ved å stoppe posten midlertidig til jeg kommer tilbake til Trondheim igjen.

Er du også litt glømst av deg av og til? Eller er det bare meg? :P

#glømsk #handywoman #trening #gressklipper #plen #sommer #sol #styrketrening #sliten #overkropp #etstegnærmeresommerkroppen2k14 #posten #stopp #sunnmøre #ålesund #trondheim #ferie #storby #syden  

Ingen kommentarer

Postet av: Rebecca

Flinka!

Dato: 26.06.2014 Tid: 13:33 URL: http://Rebeccaaskildsen.blogg.no

Skriv en ny kommentarhits