Balansertliv.blogg.no

Avhengighet

24.06.2014 - Trening - 2 kommentarer

God dagen! Den siste tiden har jeg lagt merke til at pulsklokken min har begynt å ruste litt, noe den selvfølgelig IKKE skal gjøre. Så da kunne jeg ikke gjøre annet enn å sende en mail til Polar og høre med de hva jeg skal gjøre. Den er tross alt ikke rukket å bli et år enda... 
Da fikk jeg svar tilbake fra Polar at de ønsket jeg skulle sende den inn for reparasjon - da jeg fikk denne mailen, gikk det opp for meg akkurat hvor avhengig jeg har blitt av å bruke pulsklokke hver gang jeg trener. Bare tanken på å gå en lengre periode uten pulsklokke til disposisjon, det til tross for at jeg skal på ferie, liker jeg virkelig ikke!
Jeg elsker virkelig at pulsklokken er en del av treningsøkten, den er tross alt et veldig godt mål for hvor hardt du presser deg i løpet av en økt, og i tillegg får en oversik over hvor lenge jeg har brukt i ulike pulssoner, kalorier forbrent, gjennomsnittlig- og makspuls i tillegg til mye annen informasjon i tillegg.

Men, jeg tenker det også kan være greit å ikke ha mulighet til å ta den med på ferie. Kanskje klarer jeg å slappe av litt ekstra da?


Dette er pulsklokken jeg bruker til hver trening - Polar RC3 med innebygd GPS (innlegget er ikke sponset).

Bruker du pulsklokke? Hvilken type? Og, er du blitt avhenig av din?

#trening #pulsklokke #avhengighet #hjelp #polar #kosthold #ferie #avslapping #sommer #sol #sommerferie #RC3 #GPS  

1 kommentar

Postet av: Linda

Pulsklokke er ett must på trening her også :) Spesielt på kardio trening. Veldig kjekt å følge med puls å klare å pushe seg selv mer ;)

Dato: 26.06.2014 Tid: 23:13 URL: http://limaha83.blogg.no/

Postet av: balansertliv

Linda: Ja, jeg synes det er så motiverende å kunne se hvordan jeg har gjort det på trening, hvor langt jer har jogget, hvor mange kalorier som er blitt forbrent og hvor stor belastning den har hatt på kroppen.
Men, skal jo på ferie, så er jo egentlig beste tid for å sende den inn også :P
Blir jeg nødt å ta det litt med ro, noe som hører med på ferie ;)

Dato: 27.06.2014 Tid: 11:34 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits