Balansertliv.blogg.no

Topp 10 blogger + en ekstra en

25.06.2014 - Hverdagslivet - 4 kommentarer

For noen dager siden laget jeg et innlegg om de 3 beste bloggene som jeg følger HER. Men på forespørsel fra dere og fordi jeg leser mange nok blogger, legger jeg ut en topp 10 liste også. 
Bortsett fra de topp 3 bloggene, kommer alle disse bloggene i tilfeldig rekkefølge og jeg er innom de fleste av disse stort sett hver eneste dag.

De første tre bloggene blir jo de samme som i forrige innlegg, men for de av dere som kanskje ikke har lest dette innlegget, legger jeg de med i dette innlegget også. (Trykk på bloggnavnet for å bli sendt direkte til vedkommendes blogg)
 

1.   Kriweb 
Kristine Weber legger ofte ut inspirasjon og tips til sunne og gode middager, lunsjer og desserter som du kan lage. Jeg har prøvd mange av oppskriftene hennes, og blir like fornøyd hver gang. Hun har også laget to oppskriftbøker basert på proteinfull mat. Hun har også en søt liten katt som hun legger med noen bilder av innimellom.

2. LindaStuhaug
Linda Stuhaug legger ut de mest fantastiske oppskrifter - og mange av de går i sunnere alternativer til dessertet og søtsaker. Hvem kan vel ikke like sunnere alternativer som en kan nyte med god samvittighet, det enten det er hverdag eller helg. Hun legger også ut en del middagsoppskrifter. Ikke vær redd for noen av kombinasjonene, bare prøv en oppskrift du er skeptisk til, og la deg overraske over hvor godt det smaker! 

3. Fitnessnora
Nora Sivertsen Mathisen legger ut både tips når det kommer til et sunnere kosthold og alternative øvelser til treningen. Hun legger ut mye inspirasjon, og hun har nylig fått seg en hjerteknuser av en hund, Guapo, og selv blitt en utdannet personlig trener. I tillegg holder hun av og til treningskonkurranser hvor du kan bli med og utfordre deg selv en uke sammen med Nora og mange av de som følger henne. Pågangsmotet og positiviteten til denne jenta er bare helt fantastisk, og bloggen hennes er det så absolutt verdt å ta seg en titt innom. 

4. Linnisfitness
 Linn Cecilie Tovås har deltatt i mange konkurranser, hun har en fantastisk kropp og legger stadig ut nye oppskrifter av god og sunn mat som er verdt å prøve ut. Hun legger også ut masse fine bilder og innimellom også en og annen treningsvideo/motivasjonvideo. Hun er også veldig glad i Pepsi Max, men hvem er vel ikke det? 

5. Bakekona
 Navnet sier der ganske mye om hva denne bloggen handler om. Her kommer det masse oppfinnsomme oppskrifter på sunn og god mat i form av middager, lunjer, frokoster og sunne desserter. Her er det mye inspirasjon og hente. Hvor hun tar disse oppskriftene fra er ikke godt å vite, men til tross for at noen av de kan virke helt banale og helt feil, så prøv de. Oppskriftene jeg har testet ut smaker alltid godt! 

6. Fitliving
 Bloggen til Maren Erdvik begynte jeg ganske nylig å følge, men hun har mye fornuftig å komme med. Hun har en flott og sprudlende personlighet og legger ut masse inpirerende bilder. Hun er stor fan av calisthenics som baserer seg på egenvektstrening med øvelser som f.eks human flag. Denne bloggen er det så absolutt verdt å ta en titt innom. 

7. Ingrids blogg
 Ingrid liker å være ute i skog og mark, og da tar hun med seg den søte hunden som hun har. I vinter sto hun mye på ski. Hun er en litt annen type treningsblogger og synes hun treffer meg veldig godt med bloggingen sin. Innimellom legger hun også ut oppskrifter og poster om nye produkter hun har testet ut fra nettstedet iHerb. 

8. Lovely Liller
 Kjære Liller legger ut massevis med oppskrifter, og det beste av alt er at mange av de er allergivennlige og ofte uten melk, egg og hvete.Hun har også blitt nominert til årets matblogg, så det er flere som mener at hun har noe fornuftig å komme med.

9. Dedication blog
 Kristine Økern legger ofte ut mange oppskrifter som jeg er veldig fristet til å prøve ut selv, men har desverre ikke laget så mange av de. Men de jeg har fått testet ut smaker bare helt fantastisk. I tillegg til å legge ut gode og sunne oppskrifter tar hun også opp andre aktuelle temaer, som for eksempel hvordan det kan være å slite med en spiseforstyrrelse. 

10. Julie Rafoss

Julie Rafoss kommer ofte med noen smarte tips og triks som du kan legge til i livskunnskapen din og bruke for videre motivasjon og drahjelp både når det kommer til trening og ellers i livet. Hun legger innimellom også ut noen videoer og lar deg få et innblikk i blant annet sin 90 dagers sukkerfrie periode og de oppturene/nedturene dette medbrakte. 

Dette var da mine topp 10 blogger som jeg til stadihet tar en titt innom for å se om de har postet noe nytt. Alle disse bloggene har en fast plass i bokmerkene mine, og det går nesten ikke en dag uten at jeg titter innom disse bloggene. De har så mye fornuftig å komme med, massevis av mat og inspirasjon til trening samt et og annet litt mer personlig innlegg også. Dette er alle fantastiske mennesker som nyter livet og gjør det beste ut av hva de har å jobbe med. Om du ikke er fast leser av noen av disse bloggene, håper jeg at dette innlegget har inspirert deg til å iallefall ta en titt innom deres blogger for å se om de er av interesse :) 

Så, helt på tampen må jeg bare legge til denne flotte bloggen! 

11. Solblirsterk
Den siste tiden (mens jeg selv har blogget) har jeg begynt å følge bloggen til solblirsterk. Hun jobber mot å kunne delta i konkurranser, og selv synes jeg det er veldig spennende å følge henne på reisen og se hva som må til,  hva som kreves og hvordan hun som person takler ulike oppturer og nedturer. Veldig spennende jente som sitter inne med masse kunnskap om trening og kosthold. 

 

Følger du noen av disse bloggene fast du også? Eller kanskje jeg klarte å gjøre deg til en fast leser av disse bloggene? 

#trening #kosthold #hverdagslivet #mat #sunnmat #glutenfri #melkefri #hvetefri #bloggere #topp10 #inspirasjon #fitsporation #balansertliv #eatclean #kriweb #fitnessnora #linnisfitness #solblirsterk #lindastuhaug #bakekona #lovelyliller #dedicationblog #julierafoss #fitliving 

3 kommentarer

Postet av: Navn:

Jeg liker også Sol sin blogg (selv om hun har tatt 1.plassen i Steinkjer, hahah!) Leser også hennes blogg;)

Hadde satt pris på om du hadde tatt en titt innom bloggen min!<3

Dato: 25.06.2014 Tid: 08:17 URL: http://smjt.blogg.no

Postet av: Iselin Renée

Fine blogger :)

Dato: 25.06.2014 Tid: 09:38 URL: http://iselinrenee.blogg.no

Postet av: balansertliv

Navn:: Hehe, litt konkurranse er bare bra ;)

Dato: 25.06.2014 Tid: 10:38 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: balansertliv

Iselin Renée: Ikke noe jeg kan ta æren for desverre, jeg bare videreformidler det ;)

Dato: 25.06.2014 Tid: 10:38 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits