Balansertliv.blogg.no

Når rastløsheten tar over

21.06.2014 - Trening - 4 kommentarer

Etter søndagens kveldstur har jeg ikke hatt anledning til å trene fordi været har vært helt elendig. Det bare regner og pøser ned hele tiden, i tillegg til at det blåser. Da blir det fort surt og ikke særlig fristende å ta seg en tur ut og få gjort unna en treningsøkt. I går derimot, ble jeg så rastløs at jeg bare måtte ut! Og jeg fikk endelig testet ut den nye løpejakka mi som jeg fikk i burdagspresang fra samboeren min. Den har en super knalloransje farge, og jeg var nesten sikker på at dette ble alt for knasj farge for meg. Men, jeg bare digger slike farger på treningstøyet hos andre, så tenkte at nå måtte jeg bare hoppe i det jeg også - komme meg over frykten for oppmerksomhet mens jeg er på trening. 
Jeg digger faktisk fargen, men merket at jeg var litt selvbevisst mens jeg var ute på joggeturen min. Følte at alle bilene som kom innenfor en viss avstand bremset ned i frykt for at det var politiet som var ute på veiene. Men, det var nok ikke så gale. Bare min fantasi som løpte litt løpsk (sammen med meg :P).

Jeg kom meg iallefall ut. Det til tross for at det regnet og blåste ganske kraftig, og det faktum at løpejakka ikke var vanntett. Men det fikk så være, jeg var tenkt å forbrenne litt av den rastløse energien min!

Det ble en kort, men svært intensiv økt. Har alt for rask treningsmusikk som gjør at jeg løper alt for fort og blir dødssliten ganske raskt. Derfor ender det alltid opp med å bli intervalløkter (om jeg kan kalle det det) når jeg trener på egenhånd utendørs. For det er ikke et alternativ å løpe uten musikk. Da blir jeg så opptatt av å høre på pusten min og hvor sliten jeg blir fremfor å nyte løpeturen og musikken på øret. 


Dette bildet tok jeg fra instagrammen min (@perkve, skulle du være interessert å følge meg). 

Trosser du regn, vind og uvær for å komme deg ut og løpe av deg noen kalorier fra tid til annen? 

 #trening #cardio #kondis #døden #intervaller #HIT #HIIT #sliten #adidas #treningstøy #treningsklær #oransje #knallfarge #asics #uvær #blåser #regn #utpåtur #aldrisur #balansertliv 

3 kommentarer

Postet av: Sol Runesdóttir

Jeg kommer meg aldri ut i regnet, har for svak vilje, haha :p

Dato: 21.06.2014 Tid: 13:18 URL: http://www.solblirsterk.blogg.no

Postet av: balansertliv

Sol Runesdóttir: Ej kjenne til den. Krever ganske mye å komme seg over dørstokkmila når været ute ikke er det beste. Men med mangel på mulighet til å trene styrke innendørs, måtte jeg bare komme meg ut på tur ;)

Dato: 21.06.2014 Tid: 17:28 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: Janne, kommenterer tilbake

så flink du er ;)

Dato: 21.06.2014 Tid: 18:43 URL: http://holdingonadream.blogg.no

Postet av: balansertliv

Janne, kommenterer tilbake: Tusen takk! Av og til klarer jeg å komme meg over dørstokkmila til tross for dårlig vær.

Dato: 21.06.2014 Tid: 20:40 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits