Balansertliv.blogg.no

Morgenstund har gull i munn

20.06.2014 - Hverdagslivet - 0 kommentarer

Jeg må innrømme at det er ganske deilig å være ferdig med eksamen, ha sommerferie og nå være tilbake på vakre sunnmøre igjen. 
Følelsen av å kunne sove ut og ikke være nødt å stille alarmen på grytidlig er rett og slett en helt fantastisk følelse. Men sove lenge gjør jeg aldri uansett, står som regel opp i 8-tiden uavhengig av når jeg går og legger meg.

Men, over til morgenstunden. Da jeg sto opp i dag tok jeg frem noen hjemmelagde rundstykker og varmet det opp i oven. Rundstykkene hadde mamma laget til jeg kom hjem på ferie. De er kjempegode, om ikke så fantastisk grove. Men alt skal ikke være 100% grovt hele tiden heller ;)  Så, sammen med brunost, hvitost og et glass melk, satte jeg meg ned i sofaen og koste meg med denne hærlige frokosten sammen med et par iForm blader. Selv om solen glimrer med sitt fravær, så må man prøve å nyte ferien som best mulig og heller krysse fingrene for at sommersolen snart dukker opp igjen. 

Tidligere postet jeg et innlegg hvor jeg hadde kjøpt meg et blad fra Det Nye Shape Up og vurderte å kjøpe et abonnement på dette bladet i bursdagspresang til meg selv. Nå når jeg har lest et av det to iForm bladene er jeg derimot blitt usikker på hvilket blad jeg skal velge. Jeg synes begge bladene er gode magasiner, og kan tilby det jeg ønsker av både inspirasjon, artikler og annet. Så jeg spør igjen,

Har du lest iForm og Shape Up?  Eventuelt leser du andre sportsblader som du kan anbefale? 

#morgenstund #morgen #regn #inne #rolig #avslappet #rundtsykker #hjemmelaget #gresskarfrø #frokost #blad #magasin #shapeup #iform #todelt #vanskeligvalg #usikker #trening #sport #livsstil #sunnhet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarhits