Balansertliv.blogg.no

Isolasjon

16.06.2014 - Blogg - 0 kommentarer

Halloen! 
Som dere kan se fra det tidligere innlegget mitt, så har jeg fått ferie og har kommet meg hjem igjen til Ålesund for sommeren.
Derimot var det ikke internett tilgjengelig da jeg kom hjem. Med en gang en ikke har tilgang til nett kan en fort føle seg litt isolert og få følelsen av å leve i en liten boble. Heldigvis var nettproblemene over da jeg sto opp i dag tidlig.

I går kveld ble den en litt sen og spontant tur opp på fjellet like i nærheten av hvor jeg bor her hjemme, og til tross for en tung start klarte både jeg og pappa å komme oss opp og ned med ny personlig rekord! :D Kjempefornøyd, men jeg hadde aldri i livet klart det uten litt drahjelp fra min firbente venn Kairo. Det hjelper med andre ord på å ha firbente vesner med seg på tur, såfremt det er en hund og ikke en katt ;) 
Ellers i dag har jeg kjørt rundt på lillesøster og sett sesongavslutningen av Game of Thrones sammen med en vennegjeng jeg ikke har sett på lenge. Alltid like koselig å se de igjen. Uansett hvor lenge vi er vekke fra hverandre, er det akkurat som om vi så hverandre i går, det til tross for at det er mange måneder siden sist vi var sammen. 

Har du tatt deg ferie? Bruker du også en firbent liten venn når du er ute og går fjellturer?

#trening #nett #ingen #internett #ferie #sommer #kos #varme #digg #hjemme #ålesund #gameofthrones #hund #katt #firbent #venn #fjelltur #kveldskos #aktivferie #aktiv #rekord  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarhits