Balansertliv.blogg.no

Stive og støle muskler

06.06.2014 - Trening - 4 kommentarer

God dag godtfolk! 
Etter den første styrkeøkten siden eksamensperioden begynte (nesten 3 uker!) , kjenner jeg det godt i kroppen i dag. Og deilig er det! Da vet man at man har hatt en god treningsøkt og utfordret musklene.  
Ikke minst var det en god start på bursdagen min, som ble avsluttet med grilling og kos med venner - det til tross for at det etter kort tid begynte å tordne og regne. Men temperaturen tillot fortsatt å gå i både shorts og kjole, så det satte absolutt ingen demper på feiringen.

Hadde egentlig planer om å trene styrke i dag også, men det var kanskje litt optimistisk. Man glømmer fort når man ikke har trent på en stund. Håper derfor på at kroppen har fått restituert seg til lørdag slik at jeg kan ta en styrkeøkt etter jobb og før snarturen til Oslo.Klarte å snike til meg et bilde inne i garderoben. Er ikke så glad i å ta bilder mens jeg trener, føler jeg blir sett rart på og får stygge blikk av alle andre som også er på treningssenteret. 


Måtte dokumentere de skumle skyene som var på vei. Vi hadde akkurat satt oss ned i parken og skulle til å fyre opp engangsgrillene. Er det ikke typisk vel? Vi forflyttet oss bare til nærmeste leilighet med plass til hele gjengen og fortsatte feiringen innendørs ;)

Har du også gått glipp av trening på grunn av eksamensperioden?  

#trening #styrketrening #sommerferie #sommer #sol #regn #torden #fest #party #22år #feiring #venner #grilling #kos #parken 

3 kommentarer

Postet av: Sol Runesdóttir

Deilig å være litt støl ^^ Ha en fin helg!

Dato: 06.06.2014 Tid: 11:33 URL: http://www.solblirsterk.blogg.no

Postet av: balansertliv

Sol Runesdóttir: Så absolutt. Er så støl at det er vanskelig å gå på do (ble med andre ord en benøkt i går). Tusen takk, håper du får en fin helg du også :D

Dato: 06.06.2014 Tid: 15:27 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: Camilla´s lille verden

Ja, jeg gikk glipp av ganske mye trening under årets eksamensperiode :( Å kjenner også nå at det er litt vanskelig å starte opp igjen.

Dato: 09.06.2014 Tid: 14:08 URL: http://camillaslilleverden.blogg.no

Postet av: balansertliv

Camilla´s lille verden: Ja, kjenner til den følelsen jeg også. Det er så fint vær ute for tiden og da ønsker man heller å nyte solen og få litt brunfarge mens den fortsatt skinner. Man får bare prøve å legge treningsøkten utendørs slik man får to fluer i en smekk ;)

Dato: 09.06.2014 Tid: 23:08 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits