Balansertliv.blogg.no

Motivasjonsvideo

05.06.2014 - Trening - 3 kommentarer
Hei og god dag! 
I det fine været som er ute for tiden er det kanskje noen som sliter med å finne motivajsonen til å komme seg ut av shortsen/kjolen og inn i treningstøyet. Derfor legger jeg ut denne motivasjonsvideoen for å hjelpe litt på med motivasjonen til å komme seg ut og nyte sommerværet i andre klær en shorts og bikini.
Personlig digger jeg denne filmen, og menneskene i videoen er store forbilder og jeg er fast følger av både bloggen til Nora og Linni. 

Med ny og fersk motivasjon i blodet, så er det vel bare å komme seg av gårde! Jeg skal iallefall få unnagjort en aldri så liten styrkeøkt. Begynner å bli lenge siden nå, da jeg kun har tatt med tid til å trene cardio i løpet av eksamensperioden. Det blir nok en tung økt, men så absolutt verdt hver eneste svettedråpe! ;) 

Hva synes du om filmen? Ble du motivert? Følger du bloggen til noen av jentene i filmen? 

#trening #motivasjon #video #youtube #linnisfitness #fitnessnora #glede #sommer #moro #slit #styrketrening 

3 kommentarer

Postet av: FrøkenFitness

Fantastisk video! Morsomt å se folk jeg leser om gjennom bloggen deres og slik, god movitasjon! Takk som delte :)

Dato: 05.06.2014 Tid: 11:03 URL: http://frokenfitness.blogg.no

Postet av: Nina Maria

Flott film! Er ganske motivert nå om dagene, men den filmen gjorde ikke motivasjonen mindre. Trening i morgen etter skoletid :D

Dato: 05.06.2014 Tid: 23:58 URL: http://mittlivsomnina.blogg.no

Postet av: balansertliv

Nina Maria: Så bra at dere blir enda mer motivert til å trene! Selv liker jeg å se på den når jeg føler jeg trenger litt motivasjon til å komme meg på trening.
Jeg kjenner kroppen i dag er ganske mørbanket etter gårsdagens trening, så spørs om ikke jeg må vente til i morgen med å trene igjen...

Dato: 06.06.2014 Tid: 08:45 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits