Balansertliv.blogg.no

Bloggere jeg følger daglig - topp 3

19.06.2014 - Trening - 8 kommentarer

Selv om jeg er ny som blogger, har jeg fult en del blogger en god stund nå, og da spesielt blogger knyttet til trening og kosthold. Noen av bloggene er fitnessblogger, mens andre er mer rettet mot det å være litt over gjennomsnittet glad i å trene og jakten på endorfinrusen. 

Grunnen til at jeg leser disse bloggene er at jeg synes disse har mye motivasjon å komme med, gode tips når det kommer til både mat og trening og ikke minst har de et svært positivt syn på verden og sprer masse motivasjon til de som måtte komme innen rekkevidde. 

(Bare klikk på bloggnavnet eller bildet, så kommer du direkte til deres blogg)

 Kriweb 

Kristine Weber legger ofte ut inspirasjon og tips til sunne og gode middager, lunsjer og desserter som du kan lage. Jeg har prøvd mange av oppskriftene hennes, og blir like fornøyd hver gang. Hun har også laget to oppskriftbøker basert på proteinfull mat. Hun har også en søt liten katt som hun legger med noen bilder av innimellom.

LindaStuhaug

Linda Stuhaug legger ut de mest fantastiske oppskrifter - og mange av de går i sunnere alternativer til dessertet og søtsaker. Hvem kan vel ikke like sunnere alternativer som en kan nyte med god samvittighet, det enten det er hverdag eller helg. Hun legger også ut en del middagsoppskrifter. Ikke vær redd for noen av kombinasjonene, bare prøv en oppskrift du er skeptisk til, og la deg overraske over hvor godt det smaker! 

Fitnessnora

Nora Sivertsen Mathisen legger ut både tips når det kommer til et sunnere kosthold og alternative øvelser til treningen. Hun legger ut mye inspirasjon, og hun har nylig fått seg en hjerteknuser av en hund, Guapo, og selv blitt en utdannet personlig trener. I tillegg holder hun av og til treningskonkurranser hvor du kan bli med og utfordre deg selv en uke sammen med Nora og mange av de som følger henne. Pågangsmotet og positiviteten til denne jenta er bare helt fantastisk, og bloggen hennes er det så absolutt verdt å ta seg en titt innom. 

 

Dette er da mine topp 3 blogger av de jeg følger daglig. Og om du ikke kjenner til disse fantastiske jentene, anbefaler jeg deg på det sterkeste å ta en titt innom - de har så mye å tilby. Jeg følger mange slike typer blogger, og kan til og med lage en topp 10 liste, skulle det være ønsker om flere inspirerende blogger som dette. 

 

Leser du noen av disse bloggene? Har du laget noe av maten de har lagt ut oppskrifter på kanskje? 

#trening #motivasjon #oppskrifter #sunnmat #sunneremat #sunnerealternativ #balansertliv #fitnessnora #kriweb #lindastuhaug #fitness #mat #inspirasjon #laktosefri #sukkerfri #glutenfri #paleo #styrketrening #inspo #hverdagsinspo #fitsporation

7 kommentarer

Postet av: FrøkenFitness

Leser alle tre bloggen selv, masse god motivasjon og søte mennesker bak på bloggene!

Dato: 19.06.2014 Tid: 11:39 URL: http://frokenfitness.blogg.no

Postet av: Sol Runesdóttir

Leser alle tre jeg også ^^ Herlige jenter! Gjerne lag en topp 10, for jeg vil ha flere blogger å følge ^^

Dato: 19.06.2014 Tid: 13:01 URL: http://www.solblirsterk.blogg.no

Postet av: Fitnessmamma

Jeg leser alle bloggene der selv. Er så gøy med blogger som gir inspirasjon og motivasjon!

Dato: 19.06.2014 Tid: 14:41 URL: http://fitnessmamma.blogg.no

Postet av: balansertliv

FrøkenFitness: Ja, jeg kunne ikke vært mer enig med deg. Fantastiske mennesker som inspirerer til å prøve å leve en litt sunnere hverdag - hadde det ikke vært for disse bloggerne, hadde jeg nok ikke blitt så glad i styrketrening som jeg er i dag :)

Dato: 19.06.2014 Tid: 15:00 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: balansertliv

Sol Runesdóttir: Ja, de har mye spennende og interessant å komme med. Da skal jeg se om ikke jeg får ordne en liten topp 10 liste også ;)

Dato: 19.06.2014 Tid: 15:01 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: balansertliv

Fitnessmamma: Ja, jeg er helt enig. Også er det litt gøy å få et lite innblikk i hverdagen til andre som har de samme interessene som du har (og kanskje har tatt ting hakket lengre, slik som disse som driver profesjonelt).

Dato: 19.06.2014 Tid: 15:02 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: stianrangvaldjonassen

følger dem 3 siste selv :)

ha en flott kveld videre :)

Dato: 19.06.2014 Tid: 22:16 URL: http://stianrangvaldjonassen.blogg.no

Postet av: balansertliv

stianrangvaldjonassen: Tre fantastiske mennersker og bloggere. Tusen takk skal du ha, må du ha en fin kveld du også ;)

Dato: 19.06.2014 Tid: 22:42 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits