Balansertliv.blogg.no

Fantastisk start på juni måned

01.06.2014 - Trening - 4 kommentarer

Egentlig var starten på dagen ikke den aller beste. Sov forbi alarmen og leselysten var helt på bunn, så etter mye om og men bestemte jeg meg for å ta en kjapp joggetur i det nydelige været som er kommet til Trondheim. Lite visste jeg at det skulle bety ny rekort på den korte joggeruten min! 
Da jeg startet opp med å jogge litt i forrige høstsemester brukte jeg bortimot 27 minutter på en 3km-rute. I dag brukte jeg derimot 20 minutter på samme ruten - det er ganske stor forbedring synes jeg, og er veldig stolt av å ha kommet så langt.
Jeg har nemlig slitt litt med å se framgang, men i dag ble det ganske klart at framgangen, ja, den eksisterer så absolutt!

Kanskje er den nye imsdalaktiv-trøyen litt delaktig i dagens store opptur? Den dukket nemlig opp i posten forrige uke, men jeg har ikke hatt anledning til å bruke den før nå på grunn av eksamen. Så i dag tok jeg meg velfortjent lesefri fra eksamen og dro på en kort, men intensiv joggetur i Trondheims nydelige vær. 

Har du hatt en fin start på juni? Har du store treningsplaner for denne måneden? 

#trening #rekord #artig #morro #gøy #stolt #kosthold #framgang #motivasjon #overrasket #imsdal #imsdalaktiv #løpeglede #balansertliv #

 

4 kommentarer

Postet av: prinsessen

Elsker trening! Og såå sprek og flink du er <3

Dato: 01.06.2014 Tid: 20:59 URL: http://prinsessen.blogg.no

Postet av: balansertliv

prinsessen: Ja, trening er virkelig deilig, spesielt når du er ferdig og kan nyte resten av kvelden med god samvittighet ;)
Tusen takk skal du ha, kom godt med i en ellers tung og monoton sluttspurt på en lang eksamensperiode - men nå er det snart over og jeg kan trene normal igjen :D

Dato: 01.06.2014 Tid: 21:09 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: Ida Andreassen

det er jo kjempestor forbedring :) stå på videre!

Dato: 03.06.2014 Tid: 22:53 URL: http://idajand.blogg.no/

Postet av: balansertliv

Ida Andreassen: Tusen takk! Det hjalp en god del på videre motivasjon, så det lover bra ;)

Dato: 04.06.2014 Tid: 11:18 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits