Balansertliv.blogg.no

Helg, men ikke fri

I dag ble jeg ferdig med min andre eksamen, og det betyr at det bare er EN eksamen igjen! Kan nesten ikke vente, men før den tid er det mye lesetid å legge bak seg. 
Neste eksamen er på tirsdag i perspektivemnet mitt, og det er faget jeg har prioritert minst dette semesteret, så jeg håper et par intensive lesedager i løpet av helgen skal kunne rette opp for dette.
I mellomtiden må nok treningen la seg vente. Kanskje, hvis jeg har en veldig effektiv lesedag i morgen, så kan jeg ta meg en liten pause og enten ta en kort joggetur eller styrkeøkt :)  

Savner treningssenteret om dagen, men bruker dette som motivasjon til å lese effektivt slik jeg kanskje kan få kommet meg ut av leiligheten og forbrent noen kalorier i stedet for å bli stillesittende hele dagene. 

Er du flink til å ta deg tid til å trene i eksamensperioden? 

#trening #eksamen #sol #sommer #varme #sitteinne #lei #snart #ferdig #ferie #glad #styrketrening #kondisjon #cardio #savn 

2 kommentarer

Postet av: Silje Evita

Gratulerer med fullført eksamen! :) Jeg bruker trening som en lesepause.. :) Man blir utrolig stiv i kroppen og anspent så jeg tror i det lange løp er det smart å invistere i de to timene det tar å komme seg på trening og tilbake til bøkene igjen. Merker også at jeg har mer energi når jeg trener som jeg får nytte av når jeg må konsentrere meg hele dagen :)

Dato: 30.05.2014 Tid: 20:58 URL: http://siljeevita.blogg.no

Postet av: balansertliv

Silje Evita: Tusen hjertlig takk! :D Der er jeg helt enig, men samvittigheten min tillater ikke alltid en liten treningsøkt. Får så dårlig samvittighet av å ta fri fra eksamenslesningen, selv hvor mye det trengs.
Men har som mål å klare å presse inn iallefall en liten økt i løpet av morgendagen ;)

Dato: 30.05.2014 Tid: 23:03 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits