Balansertliv.blogg.no

Imsdal Aktiv treningstrøye

29.05.2014 - Trening - 2 kommentarer

Etter laaaang ventetid dukket endelig treningstrøyen fra Imsdal Aktiv opp i posten.

Jeg vet ikke om du fikk med deg treningskonkurransen som Imsdal startet for et par måneder siden? Konkurransen gikk iallefall ut på å teste seg selv hvor mange 60 minutters treningsøkter en klarte å fullføre i løpet av 60 dager (altså 2 måneder). Og for de 1.000 første som registrerte 5 økter på over 60 minutter vanket det en premie - nemlig en treningstrøye. Denne skulle egentlig ha blitt sendt ut før påske, noe som ikke skjedde, men i dag dukket den endelig opp i posten. En kjempefin blå treningstrøye fra Crafts med logoen til Imsdal Aktiv på ryggen. Jeg gleder mej til å få teste den ut! 

Men, det blir nok en liten stund til jeg får kommet meg på trening - først i rekken kommer eksamen, og jeg har fortsatt to stykker igjen. En av de har jeg nå på fredag (!) mens den andre er på tirsdag - så det blir lite med lesefri og muligheter til å gjøre andre ting da jeg virkelig trenger dagene mellom den andre og siste eksamen på å lese.
Men, for en herlig følelse det skal bli å endelig bli ferdig med eksamen og kunne komme meg på trening - og hva er vel ikke bedre som lesemotivasjon enn en splitter ny treningstrøye vel? ;)

Deltok du i ImsdalAktiv-konkurransen? Var du en av de 1.000 som registrerte 5 økter på 60 minutter?

#trening #treningsblogg #imsdal #imsdalaktiv #konkurranse #premie #gøy #motivasjon  

2 kommentarer

Postet av: Ida Andreassen

Syns faktisk denne treningsskjorten var sykt kul :)

Dato: 29.05.2014 Tid: 22:08 URL: http://idajand.blogg.no/

Postet av: balansertliv

Ida Andreassen: Tusen takk! Selv likte jeg veldig godt fargen på skjorten og at logoen ikke tar så alt for mye oppmerksomhet :)

Dato: 30.05.2014 Tid: 18:51 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits