Balansertliv.blogg.no

Nytt utseende

28.05.2014 - Blogg - 4 kommentarer

Jeg var så heldig å snuble over bloggen til Anette Elvira her en gang i forrige uke hvor hun hadde laget et innlegg som omhandlet bloggdesign. Her viste hun frem noen av designene som hun hadde laget. Ettersom det stod i innlegget at hun elsket å lage design, så spurte jeg om ikke jeg kunne få et design laget slik at jeg kunne gjøre bloggen min litt mer personlig og stilren - og som den søte og snille personen hun er, så sa hun ja til en stakkars liten sjel, helt ny innenfor bloggverdenen. 
Dersom du liker designet Anette Elvira har laget til meg, kan du høre med henne om ikke hun kan fikse et design til deg også ;) Eventuelt kan du ta turen innom bloggen hennes og sjekke ut resten av protefolien hennes også - masse fint å finne der!

Jeg er veldig takknemmelig for både designet og Anette sin tålmodighet, og hun hjelper mer enn gjerne til dersom det er noe du lurer på. Og som ny har jeg hatt litt problemer med å få designet til å fungere, men med litt hjelp og forklaringer fra Anette har det endelig falt på plass slik det skal være.

Jeg kan ikke annet enn å spørre, hva synes dere om designet? Jeg er iallefall kjempefornøyd :D

#blogg #bloggdesign #design #gratisdesign #anetteelvira #superfornøyd #talent #treningsblogg #trening #kosthold #helse #interesse

4 kommentarer

Postet av: fitnessprosjektet

Kjempestilig! :-D

Dato: 28.05.2014 Tid: 20:58 URL: http://fitnessprosjektet.blogg.no

Postet av: AnnetteElvira

Så bra du liker det! :D

Dato: 28.05.2014 Tid: 21:13 URL: http://annetteelvira.blogg.no

Postet av: balansertliv

fitnessprosjektet: Kjekt å høre at andre også liker designet :)

Dato: 28.05.2014 Tid: 21:31 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: balansertliv

AnnetteElvira: Skal ikke så mye til for å bedre bloggen, men et ordentlig design er nok veldig viktig som førsteinntrykk for leseren og om de vil fortsette å lese bloggen eller ikke :)

Dato: 28.05.2014 Tid: 21:32 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentarhits