Balansertliv.blogg.no

Proteinbarer

24.05.2014 - Trening - 4 kommentarer

Hva gjør man vel ikke for å slippe å lese til eksamen? Joda, jeg bruker iallefall tiden på å bestille proteinbarer fra nett. Det er så mye mer fristende å tenke på trening og mat enn eksamen. Slik har det alltid vært, og vil nok desverre alltid være - men man kan vel gjøre det beste ut av det. 
Jeg kunne jo ha brukt tiden på annet unyttig, så det å bestille proteinbarer er jo ikke så gale, eller hva? Det er jo viktig med motivasjon til å komme seg på trening midt i travleste eksamenslesingen, og hva hjelper vel ikke mer på motivasjonen enn nye og smakfulle proteinbarer?
I denne omgang ble det kun bestilt proteinbarer som jeg aldri har smakt før. Da jeg nylig oppdaget at Gymgrossisten har begynt å selge enkeltpakker av den berømte Questbaren som jeg har hatt lyst å smake i lengre tid, hev jeg meg rundt og bestilte masse barer fra Quest Nutrition i tillegg til et par andre proteinbarer som så spennende ut. 


Questbar Cinnamon Roll og Oh Yeah! Chocolate & Caramel


Vanilla Almond Crunch // Lemon Cream Pie // Banana Nut Muffin // Strawberry Cheesecake // Apple Pie // Cinnamon Roll

Det ble seks nye og usmakte quesbarer i denne omgang. Må innrømme at jeg har svært varierende forventninger til de ulike smakene - men håper på å bli positivt overrasket hos de med de laveste forventningene.



Det var ikke helt forventet at Oh Yeah!-baren skulle være så stor! Som du kan se fra bildet over er den en del større enn Power Pack proteinbaren som jeg også kjøpte. 

Har du smakt noen av disse barene før? Hva synes du om dem? 

#proteinbar #questbar #questnutrition #gymgrossisten #nettkjøp #protein #kosttilskudd #trening #kosthold #styrketrening #kondis #PowerPack #sjokolade #karamell

  

3 kommentarer

Postet av: Iselin Renée

Questbarer<3 Jeg elsker double chocolate chunk! :)

Dato: 26.05.2014 Tid: 08:45 URL: http://www.iselinrenee.blogg.no

Postet av: balansertliv

Iselin Renée: Av de jeg har smakt hittil, så ligger den på 1.plass hos meg også ;)
Er så deilig å kunne få i seg litt proteiner utenom å måtte drikke kjedelige proteinshaker :D

Dato: 26.05.2014 Tid: 12:26 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Postet av: tonje marie

Er det forskjell på Questbar og f.eks. Nutrilettbarene i forhold til hva de gjør for kroppen? Questbar har så mange spennende smaker, men når jeg hører "proteinbar" tenker jeg på de svenske barene fra Mean Girls, de som fikk Regina George til å legge helt vanvittig på seg.

Dato: 03.08.2014 Tid: 21:02 URL: http://tmaalesund.wordpress.com

Postet av: balansertliv

tonje marie: Hehe, om jeg ikke husker feil, så ble hun gitt energibarer med mye kalorier mens hun selv trodde hun spiste slankebar/proteinbar eller hva det var..

Dato: 24.08.2014 Tid: 16:53 URL: http://balansertliv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar



hits